Winst en verlies voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1

Afgelopen weekend stonden er 2 wedstrijden op de planning voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1. Op vrijdagavond werd er gespeeld voor een plaats in de 3e ronde van de Silver Cup tegen Vlijmen Heren 1. Op zondag een reguliere competitiewedstrijd tegen Krimpen Heren 1.

De bekerwedstrijd bleek een goede wedstrijd en Liberty was met 1-8 te sterk voor de thuisspelende ploeg. Speler van de wedstrijd werd Tim Verkijk met 2 assists en een doelpunt. De heren hebben hiermee een plaats in de 3e ronde van de Silver Cup weten te bemachtigen. Vrijdag 9 november wordt er opnieuw gebekerd tegen Waalwijk H1.

Zondag had de Libertianen minder geluk. In de eerste helft kwamen de mannen achter na maar een paar minuten spelen, er ontbrak scherpte in de eerste helft waardoor de mannen van Liberty Heren 1 niet lekker in hun spel kwamen. De 1-1 viel uiteindelijk naderend naar het einde van de eerste helft en de Dongenaren raakte steeds beter in de wedstrijd. Echter, aan het einde van de eerste helft viel toch nog de 1-2 en zo moest Liberty Heren 1 met een achterstand de rust in.

Alhoewel er heel hard gewerkt werd en Libery Heren 1 ruimschoots de beter hockeyende ploeg was, kwam het team niet meer tot scoren en bleek de eindstand dan ook 1-2. Speler van de wedstrijd werd Maik Vermeulen, die na aan aantal weken afwezigheid, door een blessure, een sterke rentree maakte.

Wederom puntenverlies voor de Dongense Hockeyers. Zo kan er wel gezegd worden dat het hoog tijd is voor Den Hamse Bok Liberty Heren 1 om punten te gaan pakken. Wellicht, met het rust weekend voor de neus, kunnen de heren zicht extra klaar maken voor de volgende wedstrijd van het competitieprogramma. Er wordt dan gehockeyd bij Dopie Heren 1 in Delft. 28 November om 14:30 hopen wij dan ook op wat extra support langs de zijlijn om ons te helpen die o zo nodige punten te gaan pakken.