VIDEO Fortuna stikker af i toppen af 3F Ligaen med sejr over de danske mestre

Med en sikker sejr på 3-1 over de forsvarende danske mestre, Brøndby, har Fortuna Hjørring fortsat maksimumpoint i 3F Ligaen.

Fortuna Hjørring fortsatte søndag sin fantastiske start på sæsonen med en sejr over de forsvarende danske mestre fra Brøndby.

Sejren blev på 3-1, og Fortuna har nu vundet fem ud af fem mulige kampe i 3F Ligaen, som de fører suverænt foran dagens modstander, Brøndby.

Søndagens kamp skulle helt hen i det 69. minut, før der kom hul på bylden. Med en perle af et frisparksmål gjorde Nevena Damjanovic det til 1-0, og få minutter senere øgede hun så føringen til 2-0.

Med 12 minutter igen headede Signe Bruun på overliggeren og returbolden sendte hun selv i nettet til 3-0.

I kampens overtid fik EM-profilen Stine Larsen reduceret til resultatet 3-1.

Til trods for nederlaget ligger Brøndby stadig alene på andenpladsen i 3F Ligaen med 9 point, to flere end VSK Aarhus, men altså seks færre end Fortuna Hjørring.