22 oct. 2017

El filial cedeix el liderat i el juvenil es rearma de moral

El nostre filial va cedir el liderat després d’empatar a la pista del Barceloneta Futsal (4-4). L’equip de Victor Delgado va rescatar un punt en un mal partit gràcies a una gran reacció en el segon temps. Per la seva banda el juvenil també va empatar però ho va fer davant el Barça (3-3), un dels equips més forts de la categoria, en un partit que ha de servir com a punt d’inflexió per a la recuperació del conjunt que entrena José Luis Cala.

Mal dia per a Catgas Energia B que no només  va deixar de ser líder sinó que va ser a punt de perdre davant el Barceloneta Futsal en un encontre en el qual va jugar molts minuts amb un ampli desavantatge al marcador: 3-0 al descans i 4-1 al començament de la segona part. Els motius els trobem en les pèrdues de pilota en fase de construcció concedint ocasions clares de gol i en la inoperància en atac.

Un canvi de mentalitat a la segona part del partit va propiciar la reacció dels colomencs unida al fet que la intensitat del rival va anar baixant. Els gols de Roger, Toni, Marc i Orellana van evitar la derrota.

Per la seva banda el juvenil va sumar un punt molt valuós en la visita del FC Barcelona Lassa (3-3) en un partit en el qual el nostre equip va plantar cara amb una gran implicació de tots els jugadors en la pressió sobre el rival. Els errors individuals o la falta de concentració van estar en l’origen dels gols barcelonistes. Malgrat tot Catgas Energia va reaccionar amb gols d’Abdel (2) i Marc. L’actuació en aquesta jornada pot generar la confiança necessària de cara als propers partits.

La resta de resultats d’aquest cap de setmana són:

• Femení: Catgas Energia 5 – Sabadell Femení 1 (Gols: Marta -3-, Laia, Sandra)
  • Cadet: Sant Julià 5 – Catgas Energia 4 (Gols: Vaca -3-, Joan)
  • Infantil: Sant Julià 1 – Catgas Energia 5 (Gols: Pol -2-, Marc -2-, Aleix Ruiz)
  • Aleví: Palau Solità i Plegamans 3 – Catgas Energia 2 (Gols: Naim, Hugo)
  • Benjamí B: CES Bosco Rocafort 1 – Catgas Energia 5 (Gols: Sergio -2-, Asier, Carlos, Alejandro)